Banderollit

Banderolleilla näkyvyyttä helposti ja kustannustehokkaasti

Banderollit ovat hyvävaihtoehto erityisesti tapahtumiin, kampanjoihin ja väliaikaisen näkyvyyden tarpeisiin, niin sisä- kuin ulkokäytössä. Umpi- ja verkko pvc-kankaista tai polyesterikankaista valmistetut banderollit ovat helppoja ja edullisia näkyvyysvälineitä. Pysyvään mainoskäyttöön tarkoitetut banderollit valmistetaan yleisimmin pvc-kankaille. Mikäli banderollin voidaan olettaa altistuvan tuulelle, kannattaa materiaaliksi valita pinta-alastaan noin 30% rei’itetty verkko pvc. Ulkokäytössä banderollit kestävät hyvännäköisinä pääsääntöisesti 1-2 vuotta.

Umpi pvc:llä saavutetaan polyesteriin nähden parempi värikontrasti ja lopputuloksesta tulee varsinkin läheltä tarkasteltuna siistimmän näköinen. Polyesterikankaille tulostetut banderollit ovat miellyttävämpiä käsitellä, asentaa ja irrottaa sekä säilöä. Ne säilyvät siisteinä ja ruttuun menemättöminä pitkänkin säilytyksen ajan. Monesti siisteimmän näköinen ja värimaailmaltaan voimakkain lopputulos saavutetaan polyesterille sublimaatiolla tulostaen. Tämä materiaali- ja tulostusmuoto on pvc-kankaisiin verrattuna hintavampaa, etenkin pienissä määrissä valmistettuna.

Jälkikäsittely tehdään banderollin asennuspaikan vaatimusten mukaan. Banderolleissa yleisesti käytetyt purjerengastukset onnistuvat luonnollisesti halutun rengasjaon mukaan asennusta varten.

Meiltä ammattitaidolla:

  • Mainosbanderollit
  • Tapahtumabanderollit
  • Aitabanderollit

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

© Suomen Alueopaste | 2019